Bez struje više naselja

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će bez napajanja električnom energijom od 09 do 17 sati biti: Rasovo – Rastoka, od :09 do 16:00 sati struju neće imati: Čokrlije, Ličine – Korita, Ribarevine, Vrh i Nedakusi, a od 9:00 do 17:00 sati bez napajanja električnom energijom biće: Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo Selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Šipovice, Sokolovac i Ćukovac – Marina ravan, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 50 osoba, dok je dežurna ekipa 15 puta intervenisala na terenu.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

Danas je saobraćaj umjerenog tokom dana i pojačanog intenziteta na važnijim putnim pravcima u zemlji, saopštili su iz AMSCG. Vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagodjenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na pojedinim dionicama važi izmijenjen režim vožnje. U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina zbog sanacije puta obustavljen za sve kategorije vozila. U intervalu od 12.00 do 14.00 sati obezbjedjuje se odvijanje saobraćaja u zoni gradilišta Sokolovina. Na magistralnom putu M-2 dionica Poda – Berane odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 08.00 do 11.00 sati i od 14.00 do 17.00 sati zbog izvodjenja radova na nestabilnoj kosini tunela Tifran.

Na sjeveru Crne Gore, umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo, ali i dalje svježije. Ujutru po kotlinama mjestimično magla. Vjetar slab do umjeren, uglavnom sjeverni. Temperatura do 25 stepeni.