Brzi voz kasnio sat vremena, lokalni na vrijeme

Međunarodni brzi voz jutros je kasnio sat vremena, dok lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Dodaju da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će, bez napajanja električnom energijom od 8 do 16 sati biti: Medanovići, Ivanje, Pavino Polje – Draškovina, Pisana Jela, Sutivan, Bioča, Kneževići i Ribarevine. U terminu od 8 do 14 sati struju neće imati: Rijeka, Ćuukovac i Dobrinje, dok će u terminu od 8 do 17 sati bez struje biti: Čokrlije i Vrh, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 77 osoba, dok je dežurna ekipa 10 puta intervenisala na terenu.

Danas se saobraća po povoljnim uslovima, saopštili su iz AMSCG, dodajući da je frekvencija vozila umjerena do pojačana. Vozačima savjetuju poštovanje propisanih ograničenja i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana. Na pojedinim dionicama važi izmijenjen režim vožnje. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. U intervalu od 12 do 14 časova svakodnevno od 23. 4. 2024. Obezbjeđuje se slobodno odvijanje saobraćaja u zoni gradilišta SOKOLOVINA na regionalnom putu R-10 Đurđevića Tara – Mojkovac u mjestu Sokolovina.

Na sjeveru Crne Gore danas promjenjivo oblačno i nestabilno, povremeno kiša ili pljusak sa grmljavinom, naročito u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren promjenjivog smjera. Temperatura do 30 stepeni.