Pomoć ljekara zatražilo više od 50 osoba

U Službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 54 osobe dok je dežurna ekipa pet puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom danas će  od 8:00 do 16:00 sati biti Ravna rijeka – Majstorovina,Ramčina, Čokrlije i Mahala, dok će od 9:00 do 16:00 sati bez struje biti Medanovići i Lješnica, saopštili su iz CEDIS-a.

 Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto savez (ASMCG).Oni su rekli da je saobraćaj umjerenog, tokom dana i pojačanog intenziteta u gradskim sredinama. Oni su upozorili da na pojedinim dionicama važi izmijenjen režim saobraćaja zbog čega je pored pažljivije vožnje neophodno poštovanje postavljene signalizacije.

 Sunčano i veoma toplo, uz povremeno malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren, uglavnom sjevernih smjerova, krajem dana i tokom noći ponegdje pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 28 do 40 stepeni.