Bez struje i vode danas brojni potrošači

Zbog radova na elektro mreži bez struje  će  danas  od  9 do 15 časova biti Tomaševo, Muslići, Glibavač, Pape, Grančarevo, Ujniče, Obod, Žaljevo, Potrk,  Lijeska, Sokolac, Barice i Požeginja,saopštili su iz CEDIS-a.

Zbog sanacije kvara na glavnom cjevovodu  bez vode će do 15 časova  biti naselja Potkrajci, Sutivan i Konatari. Na području grada i drugim prigradskim naseljima vodosnabdijevanje će biti uredno, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  86 sugrađana, dok je 7 intervencija  obavljeno na terenu.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano zbog povoljnih vremenskih prilika Pojačan intezitet saobraćaja očekuje se tokom dana na svim važnijim putnim pravcima u Crnoj Gori, naročito prema moru, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Oni su savjetovali vozače za strpljenje u vožnji i preporučili da za putovanje koriste rane jutarnje ili kasnije večernje sate.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo. U popodnevnim satima umjeren razvoj oblačnosti, a u planinskim oblastima ponegdje moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 24, najviša dnevna od 24 do 36 stepeni.