Za dane vikenda bez isključenja struje

Za dane vikenda nijesu planirani radovi na elektro mreži pa neće biti ni isključenja struje, a u slučaju vanrednih okolnosti biće angažovane dodatne ekipe, saopštili su iz Crnogorskog  elektrodistributivnog  sistema.

 U Službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 69 osoba,dok je dežurna ekipa  osam puta intervenisala na terenu. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni dodaju da se redovno saobraćanje vozova očekuje i u nastavku dana. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, kazali su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da na dionicama duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona. Oni su savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

 Promjenljivo do potpuno oblačno, mjestimično i povremeno kiša ili pljusak, a na jugu ponegdje i grmljavina. Više padavina tokom prvog dijela dana. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku se očekuje znatno manje kiše. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova, tokom drugog dijela dana će slabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 26 stepeni.