Bez struje i danas veliki dio seoskog područja

Zbog radova na elektro mreži bez struje  će  i danas do 15 časova biti Pavino Polje, Mahala, Čokrlije, Bijeli Potok, Grab, Vergaševići, Kovren, Bliškovo, Stožer, Gorice i Kičava, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana nijesu planirani radovi na vodovodnoj mreži, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 67 sugrađana, dok su dvije intervencije  obavljene na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tri bebe su rođene tokom proteklog vikenda.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano zbog povoljnih vremenskih prilika Pojačan intezitet saobraćaja očekuje se tokom dana na svim vaznijim putnim pravcima u Crnoj Gori, naročito prema moru, saopteno je iz Auto-moto saveza. Oni su savjetovali vozače za strpljenje u vožnji a da za putovanje koriste rane jutarnje ili kasnije večernje sate.

Danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo. Na sjeveru tokom jutra  po kotlinama magla. U popodnevnim satima umjeren razvoj oblačnosti, a u planinskim oblastima ponegdje moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 24, najviša dnevna od 24 do 36 stepeni.