I danas bez struje i vode veliki dio potrošača

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 časova biti Pavino Polje, Mahala, Čokrlije, Bijeli Potok, Grab, Vergaševići, Kovren, Bliškovo, Stožer, Gorice i Kičava, saopštili su iz CEDIS-a.

Zbog radova na glavnom cjevovodu  bez vode će do 16 časova biti potrošači u Potkrajcima, Sutivanu i Konatarima, saopštili su iz Vodovoda – Bistrica, dodajući da će na području grada i drugim prigradskim naseljima vodosnabdijevane biti uredno.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 86  sugrađana, dok je 5 intervencija obavljeno na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice  proteklog  dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano zbog povoljnih vremenskih prilika Pojačan intezitet saobraćaja očekuje se tokom dana na svim vaznijim putnim pravcima u Crnoj Gori, naročito prema moru, saopteno je iz Auto-moto saveza. Oni su savjetovali vozače za strpljenje u vožnji a da za putovanje koriste rane jutarnje ili kasnije večernje sate.

Danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo.  Poslijepodne slab do umjeren razvoj oblačnosti, a ponegdje u planinama je moguća i kratkotrajno kiša ili grmljavina.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 25 do 37 stepeni.