Danas višesatna isključenja vode i struje

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj  mreži bez vode će do 11 sati biti Industrijska zona, Nedakusi, Sutivan, Potkrajci, Konatari, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

Zbog radova na mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Tomaševo, Muslići, Glibavač, Pape, Grančarevo, Ujniče, Obod, Žaljevo, Potrk, Obod, Lijeska, Sokolac i Barice, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana, a dežurne ekipe su sedam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano zbog povoljnih vremenskih prilika saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Oni su vozačima savjetovali da poštuju postavljenu signalizaciju i brzinu kretanja prilagode uslovima i stanju na putu. Takođe preporučuju  vozačima da za putovanja koriste rane jutarnje ili kasnije večernje sate zbog pojačanog intenziteta saobraćaja, posebno prema moru.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i veoma toplo, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti.Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i zapadni. Najviša dnevna 26 do 38 stepeni.