Ljekarsku pomoć zatražilo više od 60 osoba

U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 67 osoba, dok je dežurna ekipa pet puta intervenisala na terenu. 

Zbog radova na elektro mreži danas će bez napajanja strujom od 08 do 14 sati biti Ulica III januara,dio Tršove ulice, kao i ulice: Omladinska, Rista Ratkovića i Muha Dizdarevića i Đalovići, dok će od 09 do 16 sati bez električne energije ostati    Dobrinje,Rasovo – Rastoka,Rasovo,Potkrajci,Sela i Čokrlije, saopštili sui z  CEDIS-a. Oni napominju da se radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

 Uredno je snabdijevabnje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

 U protekla 24 sata Služba zaštite i spašavanja nije imala intervencija.

 Lokalni i brzi međunarodni vozovi jutros su saobraćali po utvrđrnom redu vožnje, sopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni su dodali da se redovan željeznički saobraćaj očekuje i u nastavku dana.

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po mjestimično mokrim i klizavim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG). Oni su upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni.Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila, osim od 12 do 14 sati kada će u zoni gradilišta, u mjestu Sokolovina, biti obezbjeđeno slobodno odvijanje saobracaja.Saobraćaj na putu Poda - Berane obustavljen je od osam do 11 i od 14 do 17 sati zbog rekonstrukcije.Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj je na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični.

 U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno se očekuje slaba, a rijetko i umjerena kiša, povremeno se očekuju i sunčani periodi.Vjetar će biti umjeren do jak južnih smjerova.Jutarnja temperatura od jedan do 12, a najviša dnevna od sedam do 19 stepeni.