Bez struje Pavino Polje i okolna sela

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 časova biti Pavino Polje, Mahala, Čokrlije, Bijeli Potok, Grab, Vergaševići, Kovren, Bliškovo, Stožer, Gorice i Kičava, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su u Vodovodu Bistrica.

U Hitnoj službi je ljekarsku pomoć tokom protekla 24 sata zatražilo  60 sugrađana, dok je 6 intervencija obavljeno na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice  proteklog  dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano zbog povoljnih vremenskih prilika saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Oni su vozačima savjetoali da poštuju postavljenu signalizaciju i brzinu kretanja prilagode uslovima i stanju na putu.  Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Danas  će biti sunčano i veoma toplo, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljiv. Jutarnja temperatura vazduha 13 do 25, najviša dnevna 26 do 38 stepeni.