Obradović: Aktivni odmor, prirodne ljepote i seoski turizam, ono je što interesuje savremenog gosta (video)

Turistička organizacija Bijelo Polje učestvovala je na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je krajem februara održan pod sloganom „Avantura počinje odvdje“, i sadržajnim promotivnim materijalom skrenula je pažnju brojnih posjetilaca na turističku ponudu i prirodne potencijale naše opštine, kazala je Violeta Obradović, direktorica lokalne Turističke organizacije, gostujući u emisiji „Aktuelno“ Radija Bijelo Polje. 

„I ove godine smo, kao mnogo puta do sada, bili učesnici tog tradicionalnog, velikog međunarodnog sajma turizma, i u okviru štanda Nacinalne turističke organizacije Crne Gore, zajedno sa kolegama iz sjevernog, južnog i centralnog regiona, potrudili smo se da prikažemo Crnu Goru u najljepšem svjetlu, jer je tržište Srbije i uopšte regiona, vrlo interesantno Crnoj Gori, kako nama na sjeveru tako i kolegama sa primorja, a i sajam je bio izuzetno dobro posjećen. Ove godine smo se zaista potrudili da naš promotivni štampani materijal doradimo, urađen je reprint kataloga i nekih pet najljepših atrakcija Bijelog Polja, kao i smještajnih kapaciteta, seoskih domaćinstava i ostalog promotivnog materijala koji smo distribuirali, i zaista smo naišli na veliki odziv posjetilaca koji su imali šta da vide na čitavom štandu NTO. Nama je najbitnija živa riječ, pa smo se tokom čitavog trajanja sajma trudili da izađemo u susret posjetiocima, odgovorimo na njihova pitanja,ukažemo na ono što je najvažnije da vide u sjevernom regionu. Možemo se pohvaliti da je vladalo veliko interesovanje za to, što konkretno naša opština može da ponudi, a to je aktivni turizam, boravak u prirodi, posjeta prirodnim ljepotama i atrakcijama i seoski turizam, za koji u poslednje vrijeme vlada veliko interesovanje“, ističe Obradović.

Naglašava da su poseban akcenat stavili na ljetnju tirističku sezonu, koja je, kako ističe, posebno bogata brojnim muzičkim događajima i festivalima, tako da se već u narednom periodu mogu očekivati benefiti od posjete beogradskom sajmu.

Repriza emisije “Aktuelno” biće emitovana večeras na talasima Radija Bijelo Polje  od 20:15h

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Autorka: Tanja Dangubić

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska realizacija: Milan Knežević

Video prenos: Ljilja Brajković

Audio obrada: Sanida Kajević

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE