"Beskompromisni stand up" drugi put pred bjelopoljskom publikom

Komičar, dramski pisac, glumac i TV hroničar Semir Gicić izveo je večeras svoju monokomediju „ Beskompromisni stand up“ po drugi put pred bjelopoljskom publikom.

Kako je kazao Gicić monokomedija donosi stvari iz običnog života sa posebnim akcenatom na malog čovjeka i situacije u kojima se svakodnevno nalazi, kao i na one male stvari koje nas vežu.

„Meni je zadovoljstvo što sam drugi put u Bijelom Polju i što će publika imati priliku da odgleda još jednom ovu monokomediju koju ću odigrati do kraja sezone u Danilovgradu, Podgorici, sinoć sam bio u Budvi, onda me očekuju i u Srbiji, BiH i Hrvatskoj“ kazao je Gicić.

On je istakao da će sa ovom predstavom obići veliki dio Evrope, a onda će kako je kazao, započeti novu priču.

„Već pripremam nešto novo i volio bih da to bude svojevrstan nastavakm ovoga što publika voli kod mene, a to je jedna komedija o nama ljudima, porodici, situacijama, priča o nekim ljudima koje srijećemo, viđamo i rijetko pominjemo, a na jedan dopadljiv način ih približim publici i volio bih da tu notu nastavim. Sa druge strane volio bih da malo osvježim i stavim u formu monodrame  i da li će biti klasičan stand up, još nijesam odlučio, ali biće ova priča sa drugim pogledom o majkama i novim pogledima na djetinjstvo“ otkrio je Gicić.

 

Tekst i foto :Vanja Šabanović