Vozovi saobraćaju po utvrđenom redu vožnje

Lokalni i brzi međunarodni vozovi jutros su saobraćali po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Redovan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana.

Uredno je snabdijevanje strujom na cijelom području opštine, za danas nisu planirani radovi na mreži pa neće biti ni isključenja, saopštili su iz CEDIS-a

 U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 68 osoba, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni.Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

 U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo, uz povremeno slabu i umjerenu visoku oblačnost.Vjetar će biti slab do umjeren, ponegdje kratkotrajno i pojačan, prvenstveno u noćnim satima, dominantno sjevernih smjerova.Jutarnja temperatura vazduha od pet do 17, a najviša dnevna od 18 do 29 stepeni