I danas isključenja struje u više bjelopoljskih naselja

 Zbog planiranih radova na mreži danas će bez elektrićne energije od 08 do 14 sati biti  Malo polje, od 09 do 16 sati Ostrelj, Bioča, Rodijelja – Brčve, Gubavač i Livadice, dok će od od 09 do 17 sati bez struje biti Čokrlije, saopštili su iz CEDIS-a. Oni su istakli da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

 U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 84 osobe, dok je dežurna ekipa devet puta intervenisala na terenu.

 Lokalni željeznički saobraćaj odvijao se jutros po utvrđenom redu vožnje, dok je brzi međunarodni voz kasnio 60 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Redovan željeznički saobraćaj očekuje se u nastavku dana.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni.Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

 U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano.Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera, još tokom jutra, ponegdje pojačan, sjevernih smjerova.Jutarnja temperatura od tri do 16, najviša dnevna od 21 do 28 stepeni.