Danas bez isključenja električne energije

Danas je uredno je snabdijevanje električnom energijom na cijelom području opštine, nisu planirani radovi na mreži, pa neće biti ni isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, nema planiranih radova na mreži i ne bi trebalo da bude isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice. 

U Crnoj Gori  se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj je na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta. 

Danas će u Crnoj Gori biti pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru jak mraz, a po kotlinama magla ili niska oblačnost, koja se ponegdje može zadržati i prijepodne. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, ujutru ponegdje umjeren sjeveroistočni.  Jutarnja  temperatura vazduha od -11 do 4, najviša dnevna od 3 do 15 stepeni.

Danas će u Crnoj Gori biti pretežno sunčano i relativno toplo vrijeme za ovo doba godine, uz mjestimičan razvoj  visoke oblačnosti. Na sjeveru, po kotlinama, moguća je tek ponegdje kratkotrajno jutarnja magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 3 do 12, najviša dnevna od 18 do 26 stepeni.