Uredno snabdijevanje vodom

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu , saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez elektrićne energije od 8:00 do 14:00 sati biti  Malo polje, dok će od 9:00 do16:00 sati bez struje biti Mahala, Krstače, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grubješići, Kičava, Biokovac, Grab, Kovren, Vergaševići, Gorice, Slatka, Bliškovo, Stožer, Lješnica, Čokrlije i Ostrelj, saopšteno je iz CEDIS-a. Oni su istakli da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

 U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 55 osoba, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

 U protekla 24 sata Služba zaštite i spašavanja nije imala intervencija na terenu, saopštili su iz te službe.

 Lokalni i brzi međunarodni vozovi saobraćali su jutros po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni su dodali da se redovan željeznički saobraćaj očekuje i u nastavku dana.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, i vidljivost je smanjena, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Oni su naveli da su duž klisura i usjeka mogući sitniji odroni i savjetovali opreznu vožnju.Iz AMSCG-a su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

 U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, uz uslove za mjestimičnu kišu.vjetar će biti južnih smjerova, mjestimično umjeren do jak, ponegdje na udare i veoma jak. Jutarnja temperatura od dva do 13, a najviša dnevna od osam do 20 stepeni.