I danas višesatna isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od devet do 15 sati biti Tomaševo, Glibavač, Lijeska, Sokolac, Pisana Jela, Kameno Polje, Barice, Potrk, Žaljevo, Obod, Grančarevo, Ujniče i Ponikvice, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 58 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se uredan željeznički saobraćaj očekuje i do kraja dana.

U Crnoj Gori uslovi za vožnju su jutros dobri, a tokom dana se očekuje pojačana frekfencija vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSG).

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.Poslijepodne se očekuje umjeren do pojačan razvoj oblačnosti, ponegdje uz kratkotrajnu kišu ili pljusak sa grmljavinom.Na sjeveru će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali mjestimično i kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom, naročito u drugom dijelu dana.Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura od 23 do 37 stepeni.