Centar grada bez vode do 10 sati

Od 9h do 10h obustavlja se vodosnabdijevanje za centar grada, odnosno za ulice: Slobode, 3. januara, Muniba Kučevića i Tomaša Žižića. Obustavljanje vodosnabdijevanja se vrši zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, zamolivši potrošače za razumijevanje i strpljenje do uspostavljanja urednog vodosnabdijevanja.

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će bez napajanja električnom energijom od 8 do 14 sati biti: Crniš, Dubovo i Ramčina, a od 9 do 16 sati struju neće imati: Čampari, Dobrinje, Osmanbegovo selo, Ujniče, Pavino Polje, Rajkovići, Mahala, Krstače, Bijeli Potok, Grubješići, Kičava, Biokovac, Grab, Kovren, Vergaševići, Gorice, Slatka, Bliškovo, Stožer, Gimnazija, Babića brijeg, Zaimovića livade, Rijeka, Ćukovac, Novi tržni centar, Gornja Lipnica, Lješnica, Banje selo, Čokrlije i Rakonje, saopštili su iz CEDIS-a.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja u protekla 24 sata imali su jednu intervenciju na području naše opštine. Kako su saopštili, gasili su šumski požar u Vrnjiku.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 67 osoba, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu.

U većem dijelu zemlje saobraća se po mjestimično mokrim i kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka upozoravaju na sitnije odrone. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevine –Poda –Berane zbog izvođenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na lokalitetima Ribarevine-Poda i Poda-Berane.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno. Na sjeveru Crne Gore, smjenjivaće se sunčani periodi i oblaci, ali uglavnom bez kiše. Ujutru po kotlinama moguća kratkotrajno magla. Vjetar umjeren do pojačan, južni i jugozapadni. Temperatura oko 16 stepeni.