Najavljena isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će bez napajanja električnom energijom od 8 do 14 sati biti: Rasovo i Rasadnik, od 9 do 16 sati struju neće imati: Čokrlije, Ujniče, Dobrinje, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Čampari, Lazovići, Moravac, Dupljaci , Žurena, Brestovik, Pašića polje, Kostići, Laholo, Kaševari, Brzava, Femića krš, Prijelozi i Zagrad i od 8 do 14 sati bez struje će biti škola u Goduši.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 59 osoba, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu.

U gradu i prigradskim naseljima je uredno vodosnabdijevanje, kazali su iz Vodovoda Bistrica i dodali da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi  saobraćali su po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U većem dijelu zemlje saobraća se uz povoljne uslove za vožnju, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka upozoravaju na sitnije odrone. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevine –Poda –Berane zbog izvođenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na lokalitetima Ribarevine-Poda i Poda-Berane.

U Crnoj Gori danas će biti oblačno vrijeme uz moguću kišu u drugom dijelu dana. Na sjeveru Crne Gore,  ujutru ponegdje moguća magla ili niska oblačnost, da bi tokom prvog dijela dana bilo uglavnom sunčano do malo oblačno. U drugom dijelu dana naoblačenje. Temperatura do 14 stepeni.