Ljekarsku pomoć zatražilo 59 osoba

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 50 osoba, dok je dežurna ekipa 9 puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će bez napajanja električnom energijom od 8 do 14 sati biti: Žurena, Brestovik i Mahala, a od 9 do 16 sati struju neće imati: Srđevac, Poda, Bioča, Lozna, Crniš, Trubina, Jagoče, Bioča, Gimnazija, Babića brijeg, Zaimovića livade, Rijeka, Ćukovac, Novi tržni centar, Gornja Lipnica, Lješnica, Banje selo, Vrh, Čokrlije, Žurena, Brestovik, Kostići, Kaševari, Laholo, Pašića polje, Brzava, Femića krš, Prijelozi i Zagrad.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U gradu i prigradskim naseljima je uredno vodosnabdijevanje, kazali su iz Vodovoda Bistrica i dodali da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U većem dijelu zemlje saobraća se uz povoljne vemenske uslove za vožnju na većini putnih pravaca, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka upozoravaju na sitnije odrone. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevine –Poda –Berane zbog izvođenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na lokalitetima Ribarevine-Poda i Poda-Berane.

U Crnoj Gori danasće biti sunčano  vrijeme, uz moguću oblačnost. Na sjeveru Crne Gore, ujutru ponegdje moguća magla ili niska oblačnost, do 14 stepeni. Na jugu zemlje vjetar slab i promjenljiv do 18 stepeni, naobačenje tokom drugog dijela dana.