Za dane vikenda bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na cijelom području opštine je uredno, a za dane vikenda nijesu planirani radovi na elektro mreži te neće biti isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćali sup o redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražila je 70 osoba, dok je dežurna ekipa 5 puta intervenisala na terenu.

U većem dijelu zemlje saobraća se uz povoljne vemenske uslove za vožnju saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka upozoravaju na sitnije odrone. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevine –Poda –Berane zbog izvođenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na lokalitetima Ribarevine-Poda i Poda-Berane.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano  vrijeme. Na sjeveru ujutru po kotlinama kratkotrajno magla ili niska oblačnost, tokom dana pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren, promjenljiv. Temperatura do 15 stepeni.