Pomoć ljekara, tokom prethodnog dana, zatražile 62 osobe

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata, pomoć ljekara zatražilo je 57 osoba, dok je dežurna ekipa 5 puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će bez napajanja električnom energijom od 8 do 14 sati biti: Bistrica (centralni dio naselja), od 9 do 13 sati struju neće imati: dio Volođine ulice i dio ulice Nikice Kneževića, a u periodu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće: Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Zaton, Nikoljac (dio naselja oko zatvora), Čokrlije, Potkrajci, Medanovići i Lješnica, saopštili su iz CEDIS-a.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćali su po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U gradu i prigradskim naseljima je uredno vodosnabdijevanje, kazali su iz Vodovoda Bistrica i dodali da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U većem dijelu zemlje saobraća se po suvim kolovozima uz dobru vidljivost, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka upozoravaju na sitnije odrone. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevine –Poda –Berane zbog izvođenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na lokalitetima Ribarevine-Poda i Poda-Berane. Saobraćaj kroz Platije, na magistralnom putu Kolašin –Podgorica, obustavljen je zbog odrona u mjestu Mioska

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i toplo vrijeme. Na sjeveru će jutro biti maglovito, a u toku dana se očekuje porast temperature. Sjeverni vjetar biće umjeren do jak, uglavnom u centralnim predjelima, krajem dana postepeno u smirivanju. Temperatura do 13 stepeni.