Brzi voz kasnio 40 minuta, lokalni na vrijeme

Lokalni vozovi saobraćali su po redu vožnje, dok je brzi kasnio 40 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražila je 51 osoba, dok je dežurna ekipa 7 puta intervenisala na terenu.

Snabdijevanje električnom enregijom na cijelom području opštine je uredno, a za dane vikenda nijesu planirani radovi na elektro mreži te neće biti isključenja, saopštili su iz CEDIS-a

U većem dijelu zemlje saobraća se po mjestimično mokrim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka upozoravaju na sitnije odrone. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevine –Poda –Berane zbog izvođenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na lokalitetima Ribarevine-Poda i Poda-Berane.

U Crnoj Gori danas će biti kišovito, vjetrovito, a biće i grmljavine, javljaju meteorolozi. Na sjeveru će biti pretežno do potpuno oblačno uz mjestimičnu kišu, jaču tokom noći. Vjetar jak i veoma jak, južni, na udare ponegdje i olujni. Temperatura do 14 stepeni.