Ljekarsku pomoć zatražilo 70 osoba

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 70 osoba, a dežurne ekipe su 12 puta intervenisale  na terenu.

Zbog planiranih radova na elekro mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 8:00 do 14:00 sati biti  Zaton, dok će od 9:00 do 16:00 sati bez struje biti  Ujniče, Mahala, Gimnazija, Babića brijeg, Zaimovića livade, Rijeka, Novi tržni centar, Ćukovac, Gornja Lipnica, Lješnica, Banje selo, Kostići, Čokrlije, Ramčina, Voljavac i Bijedići, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

 Lokalni i međunarodni željeznički saobraćaj ovoga jutra odvijao se po utvrđrnom redu vožnje,  saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Redovno saobraćanje vozova očekuje se i u nastavku dana.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, osim na pojedinim dionicama u višim predjelima gdje je moguća poledica, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).Oni su upozorili na povećanu opasnost od odrona i mjestimično smanjenu vidljivost.Iz AMSCG su podsjetili da je na putevima gdje je to naznačeno, obavezna upotreba zimskih guma za sva vozila, bez obzira na to da li postoje zimski uslovi. Iz AMSCG-a su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara–Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

 U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano.Na sjeveru, ujutru po kotlinama magla ili niski oblaci, a tokom dana duži sunčani periodi.Vjetar umjeren, do pojačan sjeverni .Jutarnja temperatura od minus sedam do devet, a najviša dnevna od tri do 16 stepeni.