Bez struje danas Loznice

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od devet do 15 sati biti Loznice, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopštili su u CEDIS-u.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da će u slučaju isključenja vode, potrošači biti blagovremeno obaviješteni.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 76  sugrađana, a dežurne  ekipe  su  9 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se uredan željeznički saobraćaj očekuje i do kraja dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a izuzetak su dionice u sjevernim predjelima gdje su putevi mjestimično mokri, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su upozorili na pojavu sitnih odrona kroz prolaze i usjeke i savjetovali vozačima da prilagode brzinu uslovima na putu.

Danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. U kontinentalnim predjelima, uglavnom od sredine dana, mjestimično moguća kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna od 19 do 33 stepena.