U Hitnoj službi u protekla 24 sata 80 intervencija

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 80 osoba, dok je dežurna ekipa 10 puta intervenisala na terenu.

Bez struje će danas biti Gornji Mojstir, od 8 do 14 sati, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Učesnike u saobraćaju očekuju pretežno suvi kolovozi, dok je vidljivost mjestimično smanjena, saopštili su iz AMSCG. Na putevima preko prevoja i u višim planinskim predjelima moguća je pojava poledice u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone. Savjetuju maksimalno opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Do 30.12. odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog izvodjenja radova kao i povremena totalna obustava saobracaja, ne duža od 30 minuta na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 dionica Lepenac –Ribarevine – Poda – Berane na lokalitetima Ribarevine-Poda i Poda-Berane. Od 31.12.2023.godine do 09.01.2024.godine neće biti kraćih obustava saobraćaja.

Na sjeveru Crne Gore ujutru ili prijepodne magla ili niska oblačnost, tokom dana duži sunčani periodi. U višim predjelima duvaće umjeren do pojačan jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura vazduha malo niža nego danas i biće od 6 do 12 stepeni. Na jugu, smjenjivaće se oblaci i sunčani periodi. Duvaće slab do umjeren vjetar promjenljivog smjera. Temperatura vazduha na primorju do 16 stepeni.