Bez napajanja električnom energijom danas više naselja

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez napajanja električnom energijom od 8 do 14 sati ostati Potkrajci, a od 9 do 16 sati Zminac, Pavino Polje, Vrh, Kovren, Vergaševići i Stožer, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U protekla 24 sata pomoć ljekara u Službi hitne medicinske pomoći zatražilo je 60 osoba, a dežurna ekipa je 7 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni kasnio 30 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Učesnike u saobraćaju očekuju  mjestimično mokri kolovozi, saopštili su iz AMSCG. Vidljivost je mjestimično smanjena. Na putevima preko prevoja i u višim planinskim predjelima izražena je poledica. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone. Savjetuju maksimalno opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Na regionalnom putu R-13 dionica Mateševo-Kolašin danas se saobraćaj obustavlja od 10 do 14 časova.

Na sjeveru Crne Gore danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. U jutarnjim satima ponegdje slabe padavine, po kotlinama i magla. Vjetar slab do umjeren južni. Najviša dnevna temperatura od 4 do 11 stepeni.