Najbolja godina do sada za BK Bijelo Polje (video)

,,Ove godine smo napravili najbolje rezultate, a kruna svega je Mirko Šarčević. Prvo mjesto u Evropi nije lako osvojiti, to je vrh što se tiče i crnogorskog i bjelopoljskog sporta”, istakao je direktor BK Bijelo Polje, Mikaš Stanić u emisiji Sport Klub Radija Bijelo Polje i istakao da je jako zadovoljan postignutim a nada se da će u budućnosti biti i još bolje.

Godina je bila jako izazovna, naglasio je trener Mugoša Kovačević.

,,Učestvovali smo na dva Evropska prvensta, na Prvenstvu za mlade u Jermeniji gdje su učestvovali Filip Božović i Mirko Šarčević. To je jedan istorijski uspjeh za tako mali tim iz Crne Gore. Druga dva naša takmičara, Đorđe Smolović i Luka Gačević su učestvovala na Evropskom prvenstvu do 22 godine, nažalost nisu osvojili medalje ali se od njih očekuje u budućnosti još veći rezultat” , kazao je Kovačević.

BK Bijelo Polje je učestvovao i na brojnim Međunarodnim takmičenjima, gdje se pokazalo da se bjelopoljski bokseri mogu nositi sa najboljim bokserima svijeta, istakao je Kovačević.

Direktor i trener se nadaju da će klub i u budućnosti nastaviti da postiže dobre rezultate, planiraju već sljedeću godinu, a mladima poručuju da se što više bave sportom.

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Tekst: Danijela Radović

Foto i video: Vladimir Jelić

Audio obrada: Sanida Kajević