Filmovi ''Želja'' i ''Kapetan Marvel 2'' na bioskopskom repertoaru 29. i 30. novembra

U bjelopoljskom bioskopu sjutra i preksjutra,  29. i 30. novembra, od 17 sati,  najmlađi ljubitelji sedme umjetnosti biće u prilici da uživaju u novom Diznijevom animiranom filmu ''Želja'', čiju režiju potpisuju Kris Bak i Fon Virasuntorn po scenariju Dženifer Li i Alison Mur.

U filmu glume: Anja Arnautović, Dejan Dedić, Teodora Ristovski, Djurdjina Radić Djix, Arsenije Tubić, Nebojša Milovanović, Branislav Platiša, Jelena Djurić, Milan Pajić.

Smještena u magičnom carstvu Rosas, priča „Želja“ nas upoznaje sa Ašom, optimističnom djevojkom britkog uma koja veoma brine o svojoj zajednici.

U trenutku kada se Aša okrene ka zvjezdama kako bi zamislila želju ispred nje se pojavljuje nebeska sila, mala lopta bezgranične energije. Zajedno, one se suočavaju sa najstrašnijim neprijateljem. Kako bi spasili zajednicu dokazuju da volja jednog hrabrog ljudskog bića i magije zvijezde mogu činiti čudesne stvari.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat  vremena prije početka projekcije, odnosno u periodu od 16.00 do 17.00 sati.

 

Takođe, 29. i 30. novembra, od 20 sati, u bjelopoljskom biokopu će biti prikazan film ''Kapetan Marvel 2'' u režiji Nije Dakost.

Uloge tumače: Bri Larson, Tejona Paris, Iman Velani, Zavi Ešton, Gari Luis, Park Seo-džun, Zenobija Šrof, Mohan Kapur...

Iako je Kerol povratila identitet koji su joj oduzeli pripadnici tiranske Kri vrste i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji, ona ponovo nosi teret destabilizacije univerzuma. Kada je dužnost dovede do Crvotočine povezane sa Kri revolucijom, njene moći mešaju se i prepliću sa moćima Kamale Kan, poznate kao Ms. Marvel, kao i sa moćima zaboravljene nećake, sada S.A.B.E.R. astronautkinje Monike Rambo. Ovaj izuzetan trio mora da nauči kako da zajedno i udruženo radi kako bi spasao univerzum.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu, sat  vremena prije početka projekcije, odnosno u periodu od 19.00 do 20.00 sati.

Izvor: JU Centar za kulturu ''Vojisla Bulatović Strunjo''