Voda i dalje blago zamućena

Voda je i dalje blago zamućena, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, nakon ispitivanja u 8 sati i dodali da je prije upotrebe treba prokuvati. Ekipa tehničke službe Vodovoda Bistrica redovno prati stanje zamućenosti i hlorisanja vode, tako da će pravovremeno obavještavati korisnike o eventualnim promjenama.

Bez struje će danas od 8 do 14 sati biti Lješnica i Zaton, a od 9 do 16 sati Rakonje, Žurena, Barice, Tomaševo, Dupljaci i Ravna Rijeka, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 42 osobe, dok je dežurna ekipa 3 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Učesnike u saobraćaju očekuju mokri  i klizavi kolovozi. Mjestimično  je  smanjena vidljivost. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone. Vozačima se savjetuje da voze oprezno,smanjenom brzinom i u potpunosti poštuju pravila saobraćaja. Na regionalnom putu R-13 dionica Mateševo-Kolašin zbog radova se  saobraćaj obustavlja za sve vrste vozila od 10 do 14 sati.

Na sjeveru Crne Gore danas će biti pretežno oblačno i toplije vrijeme. U drugom dijelu dana očekuje se slaba do umjerena kiša, a tokom noći u višim planinskim predjelima sniježne padavine. Duvaće umjeren do jak južni i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura vazduha od 6 do 14 stepeni.