Sava osiguranje doniralo računarsku opremu OŠ „Dušan Korać“ u Bijelom Polju

Sava osiguranje uručilo je danas vrijednu donaciju OŠ „Dušan Korać“ za opremanje kabineta hemije. Televizor, računar i štampač sa opremom, zamjenici direktorice te vaspitno obrazovne ustanove Nataši Nišavić uručio je šef podružnice Sava osiguranja u Bijelom Polju Almir Džogović .

Izražavajući zadovoljstvo zbog mogućnosti da se pomogne toj školi, Džogović je kazao da se Sava osiguranje već odavno pozicionirala kao kompanija sa snažnom društveno-odgovornom orijentacijom sprovodeći akcije koje su od značaja za društvo.

"Kao dugogodišnji partner lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo, Sava osiguranje tradicionalno podržava projekte iz oblasti obrazovanja i zadovoljstvo nam je što ove godine imamo priliku da doprinesemo poboljšanju uslova rada u ovoj obrazovnoj ustanovi. Vjerujemo da će oprema koju danas doniramo Osnovnoj školi "Dušan Korać" u Bijelom Polju, omogućiti bolje uslove školovanja i rada mnogim sadašnjim i budućim generacijama učenika ove škole" kazao je Džogović.

Zamjenica direktorice Osnovne škole „Dušan Korać“, Nataša Nišavić, istakla je da će ova oprema olakšati uslove rada kako nastavnici hemije Radmili Radović, tako i učenicima.

“Opremu smo opredijelili za opremanje kabineta hemije iz razloga što je nastavnica Radovič tokom dvadesetsedmogodišnjeg rada ovoj ustanovi zajedno sa svojim đacima donijela oko trideset priznanja sa opštinskih i državnih takmičenja iz oblasti hemije. Sigurni smo da će ova oprema olakšati i unaprijediti uslove rada kako nastavnici tako i učenicima ove škole” kazala je Nišavić.

Da će oprema dodatno motivisati đake, kazala je i nastavnica Radović zahvaljujući donatorima na vrijednom poklonu.

“Oprema će učenicima osigurati sadržajnije praćenje nastave, i omogućiti lakše i jednostavnije i pripremanje i izvođenje nastavnog programa. Veoma sam zahvalna  donatoru, ali i zamjenici direktorice Nataši Nišavić što je opremu opredijelila za opremanje kabineta hemije” istakla je Radović.

 

 Tekst i foto: Vanja Šabanović