Putevi mokri, smanjena vidljivost

Učesnike u saobraćaju očekuju mokri kolovozi i mjestimično smanjena vidljivost. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Vozačima se savjetuje da voze oprezno, smanjenom brzinom i u potpunosti poštuju pravila saobraćaja. Na regionalnom putu R-13 dionica Mateševo-Kolašin saobraćaj se zbog radova obustavlja za sve vrste vozila od 10 do 14 sati. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Bez struje će danas od 8 do 14 sati biti Lješnica, od 9 do 16 sati Potkrajci, Rakonje, Medanovići, Kovren i Zaton, od 11:45 do 12:30 sati Malo polje, Nikoljac, Gimnazija, Babića brijeg, Zaimovića livade, Novi tržni centar, Ćukovac, Gornja Lipnica, Banje selo i Čeoče, od 12:30 do 13:15 sati Grančarevo, Tomaševo i Pavino Polje, i od 14 do 22 sata Bolnica, Starački dom, Medanovići, Cerovo, Malo polje, Rakonje, Nikoljac, Zgrada MUP-a, Gimnazija, Babića brijeg, Zaimovića livade, Novi tržni centar, Ćukovac, Gornja Lipnica, Lješnica, Banje selo i Čeoče.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a voda je ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U protekla 24 sata pomoć ljekara u Službi hitne medicinske pomoći zatražilo je 40 osoba, a dežurna ekipa je 8 puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori će i danas biti pljuskova i kiše. Na sjeveru biće oblačno i hladnije, sa slabom do umjerenom kišom, a u višim planinskim predjelima sa sunježicom i snijegom. Poslijepodne ili krajem dana očekuje se prestanak padavina, a mjestimično će početi da duva umjeren do jak sjeverni vjetar. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2 do 10 stepeni.