Danas najavljeni radovi na elektro mreži

Bez struje će,zbog radova na elektro mreži, od 8 do 14 sati biti Lozna, Bijeli potok i Laholo, a od 9 do 16 sati Vrh, Nedakusi, Pavino Polje, Zminac, Nikoljac, Rajkovići, Dobro brdo, Zaton, Lipnica i Prijelozi, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da je voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U protekla 24 sata pomoć ljekara u Službi hitne medicinske pomoći zatražilo je 60 osoba, a dežurna ekipa je 5 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni kasnio 30 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Saobraća se po pretežno mokrim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja.

Danas će u Crnoj Gori biti pretežno oblačno vrijeme, uz kišu povremeno. Tokom noći postepeno razvedravanje. Vjetar umjeren do pojačan jugozapadni, tokom noći u skretanju na sjeverni, slab do umjeren. Temperatura od 9 do 16 stepeni.