I danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na mreži, danas će bez napajanja električnom energijom ostati:

od 8 do 12 sati Dio Tršove ulice i Ulica Lenke Jurišević,

od 8 do 14 sati Donja Lipnica, Nedakusi (dio naselja između nadvožnjaka i samoposluge),

od 9 do 16 sati Rajkovići, Vrh, Nedakusi, Pavino Polje, Zminac, Gorice, Nikoljac – Rogojevići, Stožer,

od 10 do 14 sati Medanovići, Bolnica, Dom starih, Cerovo, Rakonje, Malo polje, Nikoljac, Centar grada (zgrade: Brena, Boro, Opština, Fakultet, Robna kuća, 3x12 stanova, 50 stanova-apoteka, Konfekcija, Hotel, Robna kuća, Solidarnost, Vunko), Stari tržni centar, ulice III januara, Tršova, Živka i Tomaša Žižića, Lenke Jurišević, Đorđija Stanića, Rista Ratkovića, Muha Dizdarevića, III Sandžačke brigade, Muniba Kučevića, Radnička, Radomira Medojevića, Gornji grad, Distribucija, Rasadnik, Babića brijeg, Zaimovića livade, Rijeka, Novi tržni centar, Gornja Lipnica, Lješnica, Banje selo.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da je voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U protekla 24 sata pomoć ljekara u Službi hitne medicinske pomoći zatražilo je 47 osoba, a dežurna ekipa je 5 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni kasnio 30 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja. Na regionalnom putu R-13 dionica Mateševo-Kolašin saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od 9 do 16 časova.

U Crnoj Gori se očekuje kiša. Na sjeveru će biti pretežno oblačno, prijepodne uglavnom suvo, popodne i naveče sa kišom.Tokom noći, u pravcu centralnih predjela, jača kiša sa grmljavinom. Duvaće umjeren do jak, tokom noći na udare i vrlo jak jugozapadni vjetar. Temperatura vazduha od 11 do 20 stepeni.