Do 16h bez struje Šipovice

Iz Elektrodistribucije javljaju da će zbog planiranih radova na mreži, potrošači u Šipovicama, u terminu od 10 do 16 sati, biti bez napajanja strujom. Dodaju da je usljed jačeg vjetra došlo do mršenja žica u Cerovu, Vrbama i Pripčićima, te je nekoliko domaćinstava ostalo bez faze. Iz tog preduzeća poručuju da se radi na otklanjanju kvara, a da je u ostalom dijelu grada i prigradskim naseljima uredno napajanje električnom energijom.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su u Vodovodu Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći ljekari su obavili 66 pregleda u ambulanti i pet na terenu, kazali su iz te Službe.

Proteklog dana nije rođena nijedna beba, naveli su iz Porodilišta Opšte bolnice Bijelo Polje.

U Službi zaštite i spašavanja u protekla 24 časa nijesu imali nijednu intevenciju, kazali sui z tog preduzeća.

Vozovi iz Beograda i Subotice kasnili po sat, dok lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili sui z Željezničke stanice Bijelo Polje.

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima na većini puteva u zemlji. U protekla 24 časa na putevima u zemlji dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda i jedna nesreća, u kojima je jedna osoba, nažalost, poginula, dvije osobe su zadobile teže, a šest lakše povrede. Informativni centar zajedno sa Službom pomoći na putu na usluzi je građanima neprekidno 24 sata. informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020234999 i  063239987.