Ljekarsku pomoć zatražilo 65 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 65 sugrađana, a dežurne ekipe su jedanaest puta intervenisale  na terenu.

Zbog radova na elektro mreži danas će  od 10 do 18 sati bez struje ostati domaćinstva u Vergaševićima, saopštili su iz CEDIS-a. Oni podsjećaju da se radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom te da će u slučaju loših vremenskih uslova radovi biti odgođeni.

 Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćali po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana. 

Na većini puteva u Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, a izuzetak su pojedine dionice na kojima je zbog radova promijenjen režim vožnje, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG vozače su upozorili da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom. 

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervlima.Vjetar slab do umjeren, na sjeveru povremeno pojačan, južni.Jutarnja temperatura od devet do 20, najviša dnevna od 13 do 24 stepena.