Promocija programa Studiraj i radi u Kanadi, 3. novembra u Bijelom Polju i Beranama

 

Program Studiraj i radi u Kanadi, biće predstavljen 3. novembra u Bijelom Polju, u Hotelu Franca od 12 sati i od 18 sati u Hotelu Berane, u Beranama. 
Studiraj i radi je jedinstven program koji nudi upisivanje brojnih smjerova na fakultetima u Vankuveru uz mogućnost dobijanja radne dozvole.
O programu će govoriti predstavnici fakulteta Sprott Shaw, koji je osnovan 1903. godine u Vankuveru.
 
Organizatori su pozvali sve zainteresovane građane da se prijave i prisustvuju prezentacijama kako bi saznali o načinu upisa i programima među kojima su Menadžment, Hotelijerstvo, Predškolsko obrazovanje, Medicinski tehničar, Informacione tehnologije i mnogi drugi.
Možete se prijaviti na Viber ili Whatsapp +16045058016 ili putem e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Nakon Bijelog Polja i Berana prezentacije će se održati 4. novembra od 18h u Hotelu Vrbak, u Novom Pazaru i 5. novembra od 13h u prostorijama Regionalnog inovacionog start up centra u Užicu.
 
Predstavljanje programa Studiraj i radi će se organizovati i na Sajmu obrazovanja, koji se održava u Beogradu od 21. do 26.10. Nakon toga u Institutu Simo Milošević u Igalu 26. i 27.10. od 18h. Zatim 30.10. od 18h u Poljoprivrednoj školi u Baru i 2. novembra od 18h u Hotelu Onogošt u Nikšiću.
 
 
Izvor i foto: sprottshaw.com