Najavljena isključenja struje

 

Zbog radova na elektro mreži bez struje će danas od 8 do 14 sati biti Rakonje, Godijevo i Donji Mojstir, a od 9 do 16 sati Ulica Muha Dizdarevića, Omladinska ulica, Cerovo, Bliškovo, Kovren, Pavino Polje, Stožer, Vergaševići i Dubovo.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 76 osoba, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraćaj se odvija po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja. Do 13. novembra, zbog izvodjenja asfalterskih radova na regionalnom putu R-13 dionica Mateševo-Kolašin, doći  će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 10 do 14 sati.

U Crnoj Gori danas se očekuje promjenljivo vrijeme, ali bez padavina. Na sjeveru ujutru po kotlinama magla ili niska oblačnost, ponegdje je moguć i slab mraz. Tokom dana biće sunčani periodi. Vjetar će biti slab do umjeren promjenljivog smjera. Temperatura vazduha u blagom porastu i kretaće se od 14 do 19 stepeni.