Više ulica i naselja danas bez struje

 

Zbog planiranih radova na elektro mreži bez struje će danas od  9 do 16 sati biti Pruška, uliuce "Lenke Jurišević", "Đorđija Stanića"," Živka Žižića","Tomaša Žižića","Slobode", "Tršova", "Muniba Kučevića", "3. januara", Treća sandžačka" i "Radomira Medojevića", Telekom,  Gornji dio grada, zgrade "Brena" i "Boro", "Sjenička" i "Tri ćulafa", Pošta i Stara pijaca, a struju neće imati ni mještani Prijeloga i Majstorovine.

Iz "Vodovoda Bistrica" su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da je voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U protekla 24 sata pomoć ljekara u Službi hitne medicinske pomoći zatražile su 64 osobe, a dežurna ekipa je 4 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraćaj se odvija po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja. Od 13.10. do 13.11.,zbog izvodjenja asfalterskih radova na regionalnom putu R-13 dionica Mateševo-Kolašin, doći  će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 10 do 14 sati.

Na sjeveru Crne Gore, jutros još ponegdje moguća je kratkotrajna kiša, a u ranim satima u najvišim planinama moguća je kratkotrajna pojava susnježice i snijega. Tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima i uglavnom bez padavina. U jutarnjim satima duvaće umjeren do pojačan sjeverni vjetar. Temperatura u osjetnom padu, najviša dnevna od 8 do 17 stepeni.