Danas bez struje Kičava i Pape

Zbog radova na elektro mreži od devet do 15 sati bez struje će biti Kičava, a od deset do 16 sati Pape, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da će u slučaju isključenja vode, potrošači biti blagovremeno obaviješteni.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 57  sugrađana, a dežurne  ekipe  su  četiri puta  intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se uredan željeznički saobraćaj očekuje i do kraja dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim kolovozima i uz dobru vidljovost, izuzev na pojedinim dionicama gdje je vidljivost smanjena zbog jutarnje magle, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).Oni su savjetovali vozače da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Danas pretežno sunčano i toplo, uz umjeren razvoj oblačnosti. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla ili niska oblačnost, a u popodnevnim satima i tokom noći ponegdje kratkotrajno kiša ili pljusak praćen grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, ponegdje pojačan, uglavnom zapadnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 23 do 35 stepeni.