Više ulica i naselja bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 8 do 14 sati biti dio Ulice Voja Lješnjaka (Donja Pruška), zgrada Komunalnog, pumpa 'Luk-Oil', zgrada Granične policije, Babića brijeg i dio naselja Rasadnik i Njegnjevo, a od 9 do 16 sati Prijelozi, Ravna rijeka, Lozna, dio Ulice slobode i Ulice Muniba Kučevića (dio grada između Hotela 'Bijela Rada' i tržnog centra), Nedakusi i Sutivan.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 74 osobe, dok je dežurna ekipa 11 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraćaj se odvija po suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja. Na putevima gdje se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje.

U Crnoj Gori danas se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Na sjeveru je jutros lokalno moguća magla. Tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Duvaće umjeren sjeverni vjetar. Temperatura vazduha od 15 do 24 stepena.