I danas višesatno isključenje struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 08:30 do 14:30 biti Lješnica, od 09:00 do 15:00 sati  Grubježići i Kičava, a od 09:00 do 12:30  Crnča, Godijevo, Radulići, Goduša, Sipanje, Ličine, Sušica, Osmanbegovo Selo, Lazovići, Moravac i Ivanje. Radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova oni će biti odgođeni, saopštili su iz CEDIS-a. 

Vodosnabdijevanje u gradu  i  prigradskim naseljima je uredno, a u Vodovodu Bistrica nijesu planirali radove na vodovodnoj mreži. 

U Službi hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć  zatražilo je  58   osoba a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

 Na porodilištu Opšte bolnice rođena je jedna beba tokom proteklog dana.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, povremeno kiša, a tokom noći u višim planinskim predjelima na sjeveru susnježica i snijeg. Vjetar slab do umjeren, poslijepodne i tokom noći mjestimično pojačan i jak, istočnih smjerova.  Jutarnja temperatura od tri do 15, najviša dnevna od pet do 19 stepeni. 

Na putevima u zemlji vozače očekuju mokri  kolovozi. Sporija i opreznija vožnja savjetuje se na dionicama koje vode kroz usjeke, zbog pojave sitnijih odrona. Na putevima na kojima se izvode radovi na rekonstrukciji ili sanaciji, neophodna je dodatna pažnja i poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije jer je izmijenjen režim vožnje. Zbog izvođenja završnih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta Mojkovac-Ribarevine, na lokalitetima Stevanovac i Lepenac, saobraćaj se obavlja naizmjenično jednom trakom i  regulisan je semaforskom signalizacijom.