I danas radovi na elektro-mreži

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 9 do 16 časova biti: Vrh, Babića Brijeg, Pavino Polje, Cerovo, Potkrajci, Voljavac, Sutivan, Njegnjevo i Trubina, saopštili su iz crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, nema planiranih radova na mreži i ne bi trebalo da bude isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.  

Na većini puteva u Crnoj Gori saobraća se po uglavnom suvim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona, saopštili su iz Auto moto saveza. Na putevima gdje se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje, pa vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja. 

Danas se u Crnoj Gori očekuje promjenljivo oblačno vrijeme sa dužim sunčanim intervalima. U popodnevnim i noćnim satima lokalno kiša ili pljusak sa grmljavinom, naročito u sjevernim predjelima. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 22, najviša dnevna od 22 do 31 stepen.