Aroma, Conto i City marketi kroz Open day u Bijelom Polju promovisali otvorene pozicije za nova radna mjesta

U sali Skupštine opštine Bijelo Polje, održan je Open day u okviru kojeg su Aroma, Conto i City marketi, predstavili ponude i mogućnosti za zaposlenje. 

Željka Lutovac, direktorica ljudskih resursa „Domaće trgovine Crna Gora“, kazala je u izjavi za Radio Bijelo Polje, da je cilj da se na ovaj način promovišu otvorene pozicije koju su trenutno aktivne.

"Ono što nam je cilj jeste da privučemo stanovništvo sa sjevera Crne Gore, iako mi nismo mnogo prisutni u smislu objekata u ovom dijelu zemlje. Vidjeli smo da postoji veliki broj ljudi koji bi bili zainteresovani da rade u našim organizacijama ako bismo im omogućili uslove, koji bi bili pogodni u smislu toga da mogu i da se relociraju, ali i da ostvare pristojnu zaradu i dobre uslove. Naš cilj je da prikažemo šta je to što trenutno nudimo kod nas, kakve uslove, kao i da privučemo mlade ljude da svoju šansu za start i razvoj karijere pronađu kod nas“, istakla je Lutovac, dodavši da Aroma, City i Conto marketi posluju uspješno u svim svojim segmentima. Moderan način upravljanja procesima i visoki standardi primjene, obezbjeđuju redovne raspodjele dohodaka uz istovremeno plaćene poreze i doprinose na pun iznos zarade. ,,U našim sektorima pažljivo pratimo svakog pojedinca. Ako ste voljni da stičete iskustvo i napredujete, svojim radom otvarate šansu za uspješnu karijeru. Aroma zna da cijeni vaš rad i brine o tome da vaš prekovremeni rad bude valorizovan“, kazala je Lutovac.

Ona je podsjetila da  Aroma, Conto i City marketi zapošljavaju: kasire, mesare, prodavce na odjeljenju delikatesa, kuvare i prodavce na odjeljenju gotovih jela, prodavce izlagače, magacionere, prodavce na odjeljenju pekare, prodavce na odjeljenju pijace i prodavce na sektoru zdrave hrane.

Tekst: Magdalena Smolović

Foto: Vladimir Jelić