U protekla 24 sata 51 intervencija u Službi hitne pomoći

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 46 sugrađana, dok je dežurna ekipa 5 puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 08 do 12 časova biti Babića brijeg. Od 08 do 14: Stubo i Lješnica. U  terminu od 09 do 16 časova, struju neće imati: Rasovo, Mahala, Sela, Grančarevo, Lipnica, Kičava, Grubješići, Bijeli Potok, Biokovac, Bliškovo, Čokrlije, Gorice, Grab, Kovren, Krstače, Mahala, Pavino Polje, Rajkovići, Slatka, Stožer, Vergaševići i Božovića polje. I u terminu od 15 do 20 časova bez napajanja električnom energijom biće Grubješići.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana, saopštili su iz bjelopoljske željezničke stanice.

U većem dijelu Crne Gore saobraća se po, uglavnom suvim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona, saopštili su iz Auto moto saveza CG. Oni su savjetovali vozačima da voze oprezno i poštuju pravila saobraćaja. Na putevima gdje se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje.

Na sjeveru Crne Gore danas će biti pretežno sunčano vrijeme uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Ujutru po kotlinama moguća magla ili niska oblačnost. Vjetar i dalje mjestimično umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Temperatura od 20 do 28 stepeni.