I danas bez struje brojna naselja

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 08 do 15 časova biti: Pripčići i Ravna Rijeka. Od 09 do 16 časova struju neće imati Prijelozi, Majstorovina, Grab, Slatka, Sutivan, Lozna i Ulice Omladinska i Muha Dizdarevića.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.  

Na većini puteva u Crnoj Gori saobraća se po uglavnom suvim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona, saopštili su iz Auto moto saveza CG. Na putevima gdje se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje, pa vozačima savjetuju da voze oprezno i poštuju pravila saobraćaja. 

U Crne Gore danas, u južnim predjelima promjenljivo oblačno uz dosta sunčanih intervala, na sjeveru pretežno oblačno, povremeno sa slabom a u drugom dijelu dana i tokom noći ponegdje i umjerenom kišom. Vjetar umjeren do jak, ponegdje na udare i veoma jak sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od 9 do 22, najviša dnevna od 14 do 30 stepeni.