Bez vode i struje brojni potrošači

Zbog sanacije kvara na glavnom cjevovodu,bez vode će do 16 časova biti potrošači u Ravnoj Rijeci, Ribarevinama, Kruševu, Rakonjama, Medanovićima, Rasadniku, Babića brijegu i dijelu Zaimovića livada. Smanjen pritisak vode imaće Pripčiće, Strojtanica i dio Rasova- Resnik, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će  do 15 sati biti Ribarevine, Pape, Tomaševo, Muslići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Barice, Pisana Jela, Pavino Polje, Kovren, Gorice, Bliškova, Stožer, Grančarevo i Ujniče,saopštili su u CEDIS-u.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  62sugrađana, a dežurne  ekipe  su  4  puta  intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori saobraćaj je umjerenog, a tokom dana biće pojačanog intenziteta, pa se vozači savjetuju da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu. Iz Auto-moto saveza (AMSCG) saopšteno je da je na dionicama gdje se izvode radovi neophodna dodatna opreznost.

U Crnoj Gori će danas biti pretežno sunčano i toplije, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti i uglavnom suvo. Na sjeveru tokom jutra, po kotlinama očekuje magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura će iznositi od osam do 21, a najviša dnevna od 22 do 33 stepena.