Danas bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži niti najavljanih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektodistributivnog sistema.

U službi Hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 54 sugrađanina, dok je dežurna ekipa 7 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. I u nastavku dana se očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Povoljne vremenske prilike pogoduju da se saobracaj odvija nesmetano, saopštili su iz Auto moto saveza. Savjetuje se oprezna voznja prilagodjena trenutnim vremenskim i saobracajnim uslovima. Saobracaj je umjerenog inteziteta a tokom dana se ocekuje pojacana frekvencija vozila.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i toplo, a temperatura u najtoplijim djelovima dosezaće do 40 stepeni. Na sjeveru Crne Gore, ujutru po kotlinama očekuje se kratkotrajno magla, a tokom dana biće sunčano i natprosječno toplo vrijeme. Vjetar će biti slab do umjeren uglavnom južnih smjerova. Temperatura vazduha od 28 do 35 stepeni.