Za dane vikenda bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine  ovog jutra  je  uredno, a tako bi trebalo da bude i tokom dana jer u CEDIS-u nijesu planirali  isključenja struje.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražio je 71sugrađanin, a dežurne ekipe su sedam puta intervenisale  na terenu.

 Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćao po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća bez vanrednih ograničenja, a tokom dana očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na putevima prema turističkim centrima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG savjetovali su vozačima opreznu vožnju prilagođenu stanju na putu. 

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, a poslijepodne pojačan razvoj oblačnosti ponegdje će usloviti kratkotrajnu kišu i grmljavinu.Na sjeveru će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, prijepodne je ponegdje moguća kiša, a od sredine dana mjestimično i pljuskovi sa grmljavinom.Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera, krajem dana i tokom noći sjeveroistočni u pojačanju.Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 36 stepeni.