Zbog radova na mreži najavljena isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži danas će bez struje od 7:30 do 18 sati biti Ravna Rijeka, od 9 do 16 sati Rasovo, Trubina, Kičava, Grubješići, Bijeli potok, Biokovac, Bliškovo, Čokrlije, Gorice, Grab,Kovren, Krstače, Mahala, Pavino Polje, Rajkovići, Slatka, Stožer, Vergaševići, Kruševo, Pripčići i Božovića polje, saopšili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 65 osoba, dok je dežurna ekipa 4 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. I u nastavku dana se očekuje uredan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća u povoljnim vremenskim uslovima, a intenzitet saobraćaja je umjeren, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Savjetovali su vozačima da voze oprezno i prilagode vožnju trenutnom stanju na putu.

Na jugu Crne Gore danas će biti pretežno sunčano i toplo. Na sjeveru, promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ujutru po kotlinama, magla, tokom poslijepodneva uz pojačan razvoj oblaka, mjestimično slaba kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 24 do 37 stepeni.